Haber

Ronaldo’nun ‘Messi’ tezahüratına tepkisi: Şortunun içine koydu ve çıkardı

Suudi Arabistan’da, Riyad Dönem Kupası final maçında F.Bahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus’un takımı Al Hilal ile Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr karşı karşıya geldi. Ülkenin iki büyük takımı arasında oynanan hazırlık maçı olmasına rağmen oldukça gergindi. Al Nassr’dan 5, Al Hilal’den 3 olmak üzere toplam 8 oyuncu sarı kartla cezalandırıldı.

‘MESSİ DEĞİL BEN BURADAYIM’

Al Hilal taraftarları maç boyunca Ronaldo’yu kızdırmak için “Messi” sloganları attı. Bu tezahüratlara tepki gösteren 39 yaşındaki yıldız, tribünlere dönerek, “Burada Messi değil, benim” yanıtını verdi.

Cristiano Ronaldo’nun 90 dakika sahada kaldığı karşılaşmayı Al Hilal, 2-0 kazandı. Kupayı kazandıran golleri 17. dakikada Sergej Milinkovic-Savic ve 30. dakikada Salem Al Dawsari kaydetti.

MAÇ SONUNDA OLAY EYLEMİ

Portekizli yıldız, mağlubiyetin ardından soyunma odasına giderken, ıslıklar ve Messi tezahüratları eşliğinde kendisine atılan Al Hilal atkısını şortunun içine soktu ve ardından tekrar tribüne fırlattı. Ronaldo’nun bu anları sosyal medyada viral oldu.

(SPOR HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu