Haber

F.Bahçe Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel forma çıkardı! Fenerium’un internet sitesi yoğunluktan dolayı çöktü

Süper Lig’de lider durumda bulunan Fenerbahce, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel forma çıkardı. Sarı-lacivertli takımın üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün detaylarının yer aldığı forması oldukça beğenilirken, almak isteyen taraftarın yoğunluğu nedeniyle Fenerium’a erişimde kısa süreliğine sorun yaşandı. Sarı-lacivertli takımın özel forması 1.350 liradan satışta.

F.Bahçe’den yapılan açıklama şu şekilde:

“FENERBAHÇE 100. YILI ÖZEL FORMASIYLA 29 EKİM’DE SAHAYA GELECEK”

Bir Cumhuriyet düşünün; Her izini gururla taşıyoruz… Ve Cumhuriyetimizin hikayesiyle özdeşleşmiş bir forma. F.Bahçe, 29 Ekim’de 100’üncü yıla özel formayla sahaya çıkacak. Bundan tam 100 yıl önce bir milletin uyanışı, kimliği ve bağımsızlığı; Medeniyet basamaklarında fedakarlık ve emek dolu ilk adım. Cumhuriyetimizin asırlık tarihinde vatanını ve milli değerlerini her zaman hisseden, Cumhuriyetin F.Bahçesi, en büyük bayramımızın 100. yılına özel tasarımında tarihimizden kesitlerin yer aldığı özel bir forma hazırladı.

FORMA DETAYLARI

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde 29 Ekim 2023 Pazar günü oynayacağımız Siltaş Yapı Pendikspor maçında gururla giyeceğimiz formada; Unsurları ve fikirleriyle hedeflerimize ışık tutan Büyük Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi, 1923 yılında giydiğimiz formadan ilham alınarak tasarlanan efsanevi asanın hemen önünde yer almaktadır. Formamızın yakasındaki ipler temsilidir. Özgürlük uğruna bir araya gelen, kadınlı erkekli bağımsızlık mücadelesi veren kahraman halkımız. Her satırı bir hikayenin parçası olan formamızın arkasında Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm mensuplarına ait bir ‘imza’ fotoğrafı yer alıyor; Formamızda, Cumhuriyetimizin 6. yılında, kayıtsız şartsız egemenliğin temellerinin atıldığı, demokrasinin ve milletin en güçlü desteğinin olduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde çekilen tarihi fotoğraf yer alıyor… Cumhuriyet sonsuza kadar!”

İşte o formül:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu