Haber

AK Parti ile ittifak yapacaklar mı? Gelecek Partisi’nden Murat Kurum’a destek ve itiraf

Gelecek Partisi’nden son dakika haberi: CHP listelerinden seçilen ve CHP’lilerin oylarıyla milletvekili seçilen Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, TV100’de canlı yayınlanan Fark Açılar programında Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Temurci, ‘Gelecek Partisi AK Parti ile ittifak yapacak mı?’ Soruya da açıklık getirdi.

‘MURAT BEY’İN LİDER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM’

Kendisine yöneltilen soru ise “Sizce Murat Kurum’un şansı mı daha iyi, yoksa Ekrem İmamoğlu’nun şansı mı?” Soruya yanıt veren Temurci, şunları söyledi: “Murat Bey’in önde olduğunu düşünüyorum.”söz konusu.

GELECEK PARTİ AK PARTİ İLE İTTİFAK YAPAR MI?

Temurci, Gelecek Partisi’nin AK Parti ile ittifak yapacağı yönündeki iddialara da açıklık getirdi.

“Gelecek Partisi Türkiye’deki her siyasi partiyle görüşüyor. Gelecek Partisi yönetimi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya konusunda siyasi partilerle görüşüyor. 20 Şubat’a kadar karar verecekler.

Önümüzdeki dönemde İstanbullular mevcut belediye başkanının performansını değerlendirecek. Murat Kurum’un performansını değerlendirecekler.

Açıkça ifade edeyim. İstanbul’un siyasi çalkantıların merkezi olmasını istemiyorum. İstanbul siyaset mesleği açısından çok değerli bir şehir. “İstanbul’a hizmet etmeden daha büyük hedeflerin peşinde koşarsanız, İstanbul sizi hiçbir yere götürmez.”dedi.

‘İSTANBUL’UN SORUNLARINA KADİR TOPBAŞ TARZI BİR YAKLAŞIMIN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM’

Temurci, “Kadir Topbaş gibi yaklaşımın İstanbul’un sorunlarını daha iyi çözeceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un önde olduğunu söylüyorum.” Şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu