Haber

Şile Belediyesi gönüllere dokunuyor

Nurcan Kırcalı / ŞİLE (İSTANBUL IGFA)
İstanbul’un Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 2019 yerel seçimlerinde “Devlet Belediye” sloganıyla yola çıkarak, 2020 yılında kıymetli projelerinden biri olan Aşevi projesini ve Şile Belediyesi Sosyal Destek Servisi’ne bağlı ekipleri hayata geçirdi. Müdürlüğünce hazırlanan sıcak yemekler, Şile Ağva ve belirlenen tüm mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılırken. Gruplar aynı zamanda talepler doğrultusunda ihtiyaçları belirlenen vatandaşlara sağlık, gıda temini gibi birçok konuda yardım eli uzatıyor.

TEMEL ÖNCELİĞİMİZ İNSAN!..

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Büyüklerimizin duaları bizim için dünyalara bedel. Şileli hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak en büyük görevlerimizden biridir. Bu içerikte; Aşevi projemizi gerçekleştirdik. Belediye olarak inancımızda ve kültürümüzde dayanışma ilkesiyle komşularımızın, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı vatandaşlarımızın istek ve taleplerini karşılıyoruz.

Medeniyetimizin özü ‘İnsan yaşasın ki devlet yaşasın’ sözünde saklıdır. Şile Belediyesi olarak bu bilinç ve inançla tüm hizmetlerimizin merkezine insanı koyuyoruz. Şile Belediyesi Aşevimizde özenle hazırlanıp paketlenen yemek menülerimiz ilçemizde ihtiyaç sahibi, yaşlı, yalnız ve özel bireylere yılın 365 günü ulaştırılmaktadır. Bir nebze de olsa hemşehrilerimizin yanında olmanın, yüklerini hafifletmenin gayreti içindeyiz. Hep birlikte güzel ve huzurlu bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya her zaman devam ediyoruz” dedi.

YAZILIMLARIMIZ SHAKE BÖLGESİNDE FAALİYETE DEVAM ETMEKTEDİR!..

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Hatay Antakya’da her gün 10 bin kişiye sıcak yemek dağıtıldığına dikkat çekti. Lider Ocaklı, “Asrın felaketi olarak yaşadığımız depremin ikinci gününde Şile Belediyesi olarak yardımlarımızla birlikte oluşturduğumuz Aşevi tırımızı bölgeye gönderirken, mahallelilere de sıcak yemek dağıtıyoruz. Antakya’da günde 10.000 kişi ihtiyaç nedeniyle aşevimizi sabit bir noktaya çekerek vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Ayrıca o bölgede oluşturduğumuz ekip arkadaşlarım aşevimize ulaşamayan vatandaşlarımıza fırından sıcacık yemeklerini elden teslim ediyor. Ayrıca bu süreçte ve devam eden süreçte yardım etmeyi seven herkese maddi ve manevi destek veren herkese şükranlarımı sunarım.

Biz Şile Belediyesi olarak Şile ve Zelzele bölgesindeki insanımıza dokunabilirsek, yüzlerinde tebessüm görebilsek, dualarını alabilsek dünyalara bedel. Allah tüm hizmetlerimizi bereketlendirsin” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu