Yaşam

“Sen yeteneksin, ben Türkiye’nin isminin atasıyım” diyen Ali Taran’dan Acun Ilıcalı itirafı

Ülkemizde sekiz sezon boyunca ekranlarda yer alan ve milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen Yetenek Sensin Türkiye, dönemin en sevilen yapımlarından biri oldu. Programda 5 dönem heyet koltuğunda oturan Ali Taran, Roksan Kunter’in popüler YouTube programına bir dizi açıklamalarda bulundu.

Temmuz 2018’de ekranlara veda eden ünlü reklamcı, Yetenek Sen Başladın adlı dizide kariyerinin nasıl başladığını anlattı.

Taran, ilk başta Acun Ilıcalı’nın kendisine teklif yaptığına inanamadığını belirterek, şunları söyledi: Bodrum’da gazeteci kılığına girip Fatih Terim’e şaka yaptım. Biz iskeledeyken Acun Ilıcalı da geldi, ilk o zaman tanıştık. Birkaç gün sonra telefonum çaldı. Aslında tanımadığım numaralara cevap vermiyorum ama bunu açtım. Arayan kişi Acun Ilıcalı’ydı. Bir program düşündüklerini söyledi ve ilgilenip ilgilenmeyeceğimi sordu. Benimle dalga geçtiklerini düşündüm ve ‘Hoşbulurum’ dedim.söz konusu.

71 yaşındaki eski jüri, programın adını kendisinin belirlediğini ve logosunu yaptığını belirtti.

‘Telefon görüşmesi bittikten sonra kendisinden uzun süre haber alamadım. Daha sonra kendisiyle konuştuğumda şaka olmadığını ve Yetenek Sensin komitesine üye olmak için davet edildiğimi anladım. Hatta programa isim verdim ve logosunu bile yaptım.’

Taran, Acun Ilıcalı’nın isterse yeni bir televizyon projesi yapabileceğini söyleyerek, başka yapımlara da katkıda bulunduğunu sözlerine ekledi.

“O Ses, Yetenek Sensin, Böyle Dans Yok isimlerini buldum ve logolarını yaptım. Aynı zamanda Exxen’in reklam ajansıyım. “İsmin babası benim ve logoyu da ben yaptım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu