Teknoloji

Saints Row için yeni bir ücretsiz genişletme paketi yayınlandı! Detaylar burada

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Volition, açık dünya aksiyon macerası Saints Row’un yeni genişlemesi “The Heist & The Hazardous”un ücretsiz bir içerik güncellemesiyle kullanıma sunulduğunu duyurdu.
 
The Heist & The Hazardous DLC, Saints Row için planlanan üç indirilebilir içerik genişletmesinden ilkidir. Bu genişletmeye tek oyunculu ve işbirliği modlarında sunulan yeni hikaye görevleri, silahlar, helikopterler, ödüller, kozmetik ürünler ve daha fazlası dahildir. Bu paket tek başına veya Saints Row Expansion Pass’ın bir modülü olarak satın alınabilir.
 
Oyuna yeni içerik eklendi
 
 
 
Saints Row için ücretsiz bir içerik güncellemesi yayınlandı ve bugünden itibaren şehrin yeni bir bölgesine ücretsiz erişim elde edebilirsiniz. Maceralara atılmak ve bu güncellemeyle gelen yeni özellikleri, iyileştirmeleri ve daha fazlasını kontrol etmek için Sunshine Springs’in Palm Springs’ten ilham alan yeni bölgesine gidin.
 
Oyunun ücretsiz genişletme paketinin yanı sıra, ikinci genişletme “Doc Ketchum’s Murder Circus” Temmuz’da, üçüncü ve son genişletme ise Ağustos’ta yayınlanacak.
 
Saints Row – The Heist & The Hazardous genişleme paketi fragmanı
 
 

habergolkoy.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu