Haber

Pota Tarzanları 6’da 6’sı evinde

MANİSA (İGFA) –Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Grubu, 24. hafta maçında Aliağa Petkim’i evinde konuk etti.

Maçı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Küme Başkan Yardımcısı Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Ali Uçar, Şehzadeler MHP İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa BBSK Kulüp Başkanı Bora Çaylan, Meclis Üyeleri ile birlikte organize etti. İdare Meclisi, Büyükşehir Belediyesi. Tribünlerde Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Metin Memiş, Manisa Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap izledi.

İLK DÖNEMDE ARKAPLANDAN 9 VURUŞ

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Tarzanları, ilk çeyrekte savunmada etkili bir performans sergilerken 3 sayı çizgisinden 9 isabet buldu ve farkı açtı. Rakibini 2 sayıda uzun süre elinde tutan Manisa BBSK ilk periyodu 33-10 önde kapattı. İkinci periyotta da skor bulmakta zorlanan yeşil-beyazlılar soyunma odasına 43-30 önde gitti.

İkinci yarı dengeli bir oyuna sahne olurken, fark 2 puana kadar indi. Son bölümde sazı eline alan Pako Cruz ve Cecil Williams maçın kırılmasında büyük rol oynadı. Tarzans of the Crucible, evinde 86-78’lik skorla üst üste 6. galibiyetine ulaştı.

camardihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu