Haber

Mitsubishi Forklift ASKO Glob Güvencesiyle Türkiye’de

ASKO GLOB ALL Pazarlama Dış Tic. ASKO Holding bünyesinde faaliyet gösteren inşaat ve istif makinaları sektörünün lider firmalarından biridir. GİBİ. Dünyaca ünlü markaları bünyesine katmaya devam ediyor. Japonya merkezli Mitsubishi firmasının istif makineleri sektöründeki markası Mitsubishi Forklift Trucks, ASKO GLOB ALL garantisiyle Türkiye istif makineleri pazarının en değerli oyuncularından biri olmayı planlıyor.

Dünyaca ünlü markaların Türkiye temsilciliğini yapan ASKO GLOB ALL Marketing Dış Ticaret A.Ş., malzeme taşıma teknolojisinin lider firmalarından Mitsubishi Forklift Trucks ile anlaşma sağladı. Türkiye pazarında satış ve satış sonrası faaliyetlerini ASKO GLOB ALL ile birleştiren Mitsubishi Forklift Trucks, geniş ürün yelpazesi ve yenilikçi çözümleri ile sektörün lider markası olmayı hedefliyor.

Japonya merkezli bir ağır sanayi ve mühendislik şirketi olan Mitsubishi Heavy Industries (MHI) kümesi içinde yer alan Mitsubishi Forklift Trucks, 1937’den bu yana yenilikçi lojistik ve ekipman taşıma çözümlerinde lider şirketlerden biridir. Amerika, Avrupa, Asya’da faaliyet göstermektedir. Dünya çapında Orta Doğu, Afrika ve Pasifik pazarlarında yer alan Mitsubishi Forklift Trucks, ödüllü Ar-Ge grubu ve üst düzey tasarlanmış yenilikçi ürünleriyle müşterilerine sağlam ve verimli malzeme taşıma çözümleri sunmaktadır. Forklift ve depolama ekipmanları konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Mitsubishi Forklift Trucks, elektrikli ve dizel forkliftler, Reach Trucklar, Sipariş Toplayıcılar, Çekiciler, İstifleyiciler, Akülü transpaletler ile müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun aracı sunmaktadır. dar koridor ekipmanları, traktörler ve diğer yenilikçi çözümler.

ASKO Glob All yetkililerinden yapılan açıklamada, Asko Glob All öncülüğünde Türkiye inşaat ve istif makineleri pazarında değişiklik yaşandığına dikkat çekildi. Açıklamada, güçlü markaların yüksek teknoloji ürünlerini ASKO Glob All markasının satış ve satış sonrası hizmet gücüyle birleştirerek müşterilerine en gerçek çözümleri sunduğu belirtilerek, “Mitsubishi markasıyla Türkiye istifleyici pazarında sürdürülebilir ve güvenilir hizmet kalite standartlarını en üst seviyeye taşıyarak sektörde öncü olmayı hedefliyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberbuldan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu