Haber

Kocaeli’de Kayıp Genç Kız Aranıyor

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 2 gün önce evinden çıkan genç kızdan bir haber yok. Yüzde 60 engelli raporu olduğu öğrenilen Fatmagül Özden’i arayan annesi, “Kim aldı, kim kandırdı bilmiyorum ama lütfen kızımı bana teslim edin” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Piri Reis Mahallesi Barbaros Caddesi’nde ikamet eden 20 yaşındaki Fatmagül Özden, 17 Temmuz Pazartesi günü sabah saatlerinde evinden ayrıldı. Marmaray İstasyonu’na yakın duraklarda otobüsten inmekte kararlı olan Özden’den bir daha haber alınamadı. Özden’in annesi Gülcan Aydın (41), yüzde 60 engelli raporu bulunan kızı için karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu. Gece gündüz kızını arayan anne, ondan yeterli haber beklemektedir.

Pazartesi günü kızının 09.45’te evden çıktığını söyleyen Aydın, “501 numaralı otobüse 10.05’te bindi. Anlaşılan kızım Marmaray’da yanlarında inmiş. Fatma yüzde 60 engelli. tut, en yakın karakola teslim etsin.Daha önce de kaybolmuştu polis ekiplerimiz bulmuş.Kızım Erenköy Ruh ve Sinir Hastanesinde tedavi görüyor, kullandığı ilaçlar var.Onu ararken birdenbire kayboldu kim aldı kim kandırdı bilmiyorum ama lütfen kızımı bana verin kızım 20 yaşına yeni girdi fatma siyah pantolon siyah beyaz uzun hırka siyah askılı beyaz uzun hırka Fatma’nın kimliği parası yok sadece Kocaeli engelli kartı var çok çaresizim anneyim yardımlarınızı bekliyorum.” dedi. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu