Haber

Kerem Demirbay: Görevlendirildiğim her mevkide oynamaya hazırım

Galatasaraylı futbolcu Kerem Demirbay, kendisine verilen her pozisyonda oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor’u 4-1 yenerek son 16 turuna çıktığı maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Maçta iyi bir performans sergileyen Kerem Demirbay, “Ben kendimi övmeyi sevmem, bu benim işim. Biz profesyonel futbolcuyuz. Artık yaşlandım. Yani 20 yıllık değilim” dedi. -Eski futbolcu. Bu benim işim, profesyonel olmak, her geçen gün sahaya her şeyimi vermek. Bu maçta çok işim var.” Allah’a şükür iyi oldu.” dedi.

Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını belirten tecrübeli futbolcu, “Profesyonel futbolcuyum. İşime iyi bakıyorum ve şu anda da çok iyi gidiyor. İyi gidiyor. Ekip olarak bu benden daha önemli. Yoluma devam ediyorum ve bu yola inanıyorum.” sözlerini kullandı.

Kerem Demirbay, bir basın mensubunun oynadığı mevki ile ilgili sorusu üzerine, “Ben de kaleciyim (gülüyor). Kaleci de oynayabilirim. Ama bildiğiniz gibi orta saha oyuncusu. Teknik direktör beni nerede görevlendirirse oynarım.” Görüşünü şu şekilde ifade etti:

Ümraniyespor karşılaşmasında ilk kez 11’de forma giyen Eyüp Aydın’ın iyi oynadığını belirten Kerem Demirbay, “Gençlerimiz bu dönemde bizim için çok önemli. Antrenmanlarda da görünüyorlar. Gelişiyorlar. Gün geçtikçe kendilerini. Çok seviyorum ve çok kibar, saygılı çocuklar. İyi bir oyun oynadı.” söz konusu.

Kerem Demirbay, F.Bahçe’yle şampiyonluk yarışıyla ilgili şunları söyledi: “Fenerbahçe’ye elbette saygı duymamız lazım. Süper Lig’deki her takıma saygı duyarız ama biz Galatasaray’ız. Daha iyi oyuncularımız var. İnşallah sezonun sonunda şampiyonluğu kazanırız. sezon ve biz buna inanıyoruz.” .” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu