Haber

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e destek nöbeti sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e destek nöbeti kentin önünde başladı. Muhtarlar destek için nöbet tutuyor” Ankara Biz diyoruz ki; “Tunç Belediye Başkanı’nın hakkının verilmesini talep ediyoruz… Buradan ayrılmayacağız, gerekirse sabah da kalırız ama Tunç Belediye Başkanı’nın hakkı verilecektir” dedi.

İzmirli seyyar satıcılar, muhtarlar ve STK’ların çağrısıyla; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in bir dönem daha aday olması talebiyle bir araya gelen İzmirlilerin Konak’taki İzmir Büyükşehir Belediyesi Egemenlik binası önünde başlattığı destek nöbeti soğuk havaya rağmen devam ediyor. Nöbet sırasında “Direnerek kazanacağız”, “Hak, hukuk, adalet”, “İzmir Tunç’tur, Tunç kalacak”, “Dik dur eğilme, İzmir seninle” gibi sloganlar sıklıkla atılıyor. .

DESTAN YAZAN BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR; O DA TUNÇ BAŞKANI”

Nöbette konuşan Muhtarlar Derneği Lideri Sedat Şahin, CHP Genel Merkezi’ne seslenerek şunları söyledi:

“Bugün İzmir’de ne kadar güçlü olduğumuzu, ne kadar çalışkan ve fedakar olduğumuzu bir kez daha göstermiş oluyoruz. Tunç Belediye Başkanı’nın muhtarlara ve STK’lara ne kadar değer verdiğini gördük, şahit olduk. Bu saatte burada olmamızın nedeni” yani… Tek bir yere bağıracağız, Ankara’ya söylüyoruz, Belediye Başkanı Tunç’un hakkının verilmesini talep ediyoruz, bakın muhtarlar normalde bağımsızdır, muhtarlar herhangi bir siyasi partiye üye değildir ama muhtarlar neden burada biliyor musunuz? İzmir’de bir belediye başkanı var, destan diyor, o da Tunç Önder. Kimseden korkmadan, yorulmadan, yorulmadan buradayız. Çünkü Tunç Önder halkın adamıdır, halkın yanındadır, milletin yanındadır. Millet, muhtarlarıyla birlikte. Gece 12’de bile telefona cevap veren liderimizdir. Evet buradan ayrılmayacağız, gerekirse sabah kalkarız. Tunç Başkan hakkını verecektir. Talep ve talep ediyoruz. Bir gün herkesin adalete ihtiyacı olacak ama bu gece inşallah adalet, hukuk ve adalet yerini bulacak.Tunç Başkanımızı havalimanında hep birlikte ağırlayacağız. “İzmir Tunç’tur, Tunç kalacak.”

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu