Haber

İmamoğlu: ‘Kötü dil kullananı evine göndereceğiz’

İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Lideri ve Millet İttifakı Başkan Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’ta yaptığı açıklamada, “Her zaman olduğu gibi yine köşeye sıkıştırıldılar. Seçimi kaybedeceğimizi gördüler, sağdan soldan halka saldırmaya başladılar. , insanları tehdit etmek için. Ama ne olursa olsun o kötü dil. Kullanıcıyı evine göndereceğiz” dedi.

Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Esenyurt’ta vatandaşlara seslendi. İmamoğlu, “Her zaman olduğu gibi yine köşeye sıkıştırıldılar. Seçimi kaybedeceğimizi gördüler, sağa sola saldırmaya, insanları tehdit etmeye başladılar. Ama nasılsa o dili kullananı evine göndereceğiz. Bir gün kaldı evine göndereceğiz.söyleyeyim onun evine gideceğiz yine sağdan gideceğiz.solu tehdit etmeye kalkmayın bakın evin reisi olan hanımlar yapmayın evinizdeki sağı solu tehdit etmeye kalkın, yemin ederim sizi kahveye gönderir, onu söyleyeyim.”

“BU OY KİMSENİN SİYASİ ALIŞKANLIĞININ OYU DEĞİLDİR” ‘Ceketini çıkar’ sloganlarına ‘Tamam’ diyerek ceketini çıkararak karşılık veren İmamoğlu, “Bugün itibarıyla 24 saat kaldı. Madem açtınız. gençlik sayfası, bu elmas gibi gençlerimize, kız ve erkeklerimize bir çift sözüm var: “Bu seçim, önünüzdeki 25 yıllık düzen, rejim ve sistemin tercihidir. Onun için hayatınızın en değerli kararlarından birini vereceksiniz. Büyüklere, hanımefendilere ve beyefendilere bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bu oy kimsenin siyasi alışkanlıklarının oyu değil, bu oy “Bu bir parti seçimi oyu değil, bu oy bırak gitsin değil, gel oyu, bu oy bir sistem, bir veda seçimi” Her şeyi bir saraya sıkıştıran, her şeyi bir kişinin zihnine sıkıştıran sisteme güle güle” dedi.

Ekrem İmamoğlu, “Yarın büyük bir misyonumuz var, sandıklara sahip çıkacağız. Milletine yakışır işler yapacaklar. Milletin şerefine sahip çıkacaklar. Kamu görevlilerim hakkını verecek. Çünkü biliyorlar, bunu biliyorlar” dedi. Kişinin kalbine değil, milletin kalbine girmek esastır.”

(FOTOĞRAF)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu