Haber

Horozkentspor Kadın Futbol U15 Takımımız, Denizlispor U12 Takımı ile Dostluk Maçı Oynadı

Horozkentspor Kadın Futbol U15 takımımız, yeni dönem hazırlıkları çerçevesinde Denizlispor U12 takımı ile hazırlık maçı yaptı.

Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde Denizli’yi başarıyla temsil eden tek takım olan Horozkentspor Kadın Futbol U15 takımı, yeni dönem hazırlıkları çerçevesinde Denizlispor U12 takımı ile hazırlık maçı yaptı. Denizlispor Kınıklı Sahası’nda gerçekleştirilen hazırlık karşılaşmasını çok sayıda futbolsever ve futbolcu velileri izledi. Oldukça çekişmeli ve keyifli geçen maçta, sıcak havaya rağmen her iki grubun oyuncuları da yüksek tempoda mücadele etti. Lige ve hazırlık maçına pahalıya mal olan Horozkentspor Teknik Sorumlusu Osman Kıraç, kulüp olarak altyapıya çok önem verdiklerine işaret ederek, “Horozkent olarak Türkiye kadın futbolunda gerçekten çok önemli bir yerimiz var. Bunu görüyoruz. il dışına çıktığımızda çok kolay.Marka olma yolunda bir imajımız var.Etiketimiz ve farkındalığımız var. Alt yapısı ile ön planda olan bir ekibiz. Çünkü Türkiye’de altyapıya önem veren sınırlı sayıda kulüp var. Biz de onlardan biriyiz” dedi.

“Hedefimiz Süper Lig’e yükselmek”

Teknik Sorumlu Kıraç, transferlerin maçın seyrine çok değerli etkisi olduğunu belirterek, “Tabii ki Büyük Lig’e çıkma hedefimiz devam ediyor. Bunu yaparken de kendi kadromuzdan yetiştirdiğimiz futbolcularla bunu başarmak istiyoruz. öz kaynaklar asansör gibi inip çıkarak değil.Tabii ki gerekli transferleri aktarmadan olmaz.Aslında başardık.Hedefimiz büyükler ligine çıkmak.Kişilik bir ekiple bunu başarmak istiyoruz. Kendi alt yapımızdan çıkan oyuncular.Güzel bir maç geçirdik.Yarım sahada antrenmanlarımızı yapıyoruz.Çim saha daha farklı ve güzel.Bu tür maçlar kızlar için çok güzel bir deneyim oluyor. ama rakibimizin çevikliği ve hızı kızlardan farklı.Bir iki yaz erkeklerden daha büyük oynamamıza rağmen aradaki fiziki farkı kapatamıyoruz.Burada önemli olan kızların 1. sırada yer alması. maç yapın ve maç ortamını maç oynayarak deneyimleyin. Bu maçta eksiklerimizi gördük. Horozkentspor U15 ligi başlarsa kendisini en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

“Ronaldo’yu örnek alıyorum”

Yeşil-siyahlı takımın başarılı oyuncusu Burcu Özsoy, yaklaşık 6 yıldır futbol oynadığına işaret ederek, “Üç kez milli takımda oynadım. Bu 6 yılda tüm hocalarıma bu sebeple teşekkür ediyorum. Bugün hazırlık maçında çok koştuk. Güzel bir hazırlık oldu. Yeni dönemde kulübümüzü en doğru şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Yeni dönemden beklentim A takımda oynayarak kadroyu bir üst lige çıkarmak. Örnek aldığım futbolcu Ronaldo gibi yeterli bir futbolcu olmak istiyorum.” – DENİZLİ

haberozalp.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu