Haber

Hatayspor-Alanyaspor kuraları

Süper Lig’in 22. haftasında Hatayspor, Mersin’de konuk ettiği Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Hatayspor Teknik Müdürü Volkan Demirel ve Alanyaspor Teknik Müdürü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Yine son dakikalarda yediğimiz bir gol. Maçlar 85 dakika sürse muhtemelen başka bir şeyden bahsediyor olurduk. Yapacak bir şey yok. O yüzden futbol” dedi. güzel. sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama umarım takım olarak bu süreci atlatırız. penaltıdan gol yedik. penaltı konusunda yorum yapmıyorum, genç hakemlerimize saygı duyuyorum. türkiye’nin genç hakemlere ihtiyacı var, ama maçlarda biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini söyleyebilirim. Dipteyiz, kırmızı bölgeye yakınız ama buradan çıkacağız. Gelecek destekle düşüşten çıkacağız. İlk yarıda. Taraftarlar sevinmeyebilir ama istifa etmemi isteyebilirler. “Bütün sorumluluk bana ait. Bu yüzden dönem sonuna kadar buradayım. Bu gemiyi kıyıya yanaştırıp görevimi tamamlayacağım” dedi.

“UZUN ZAMANDIR GELMEYEN BİR GALİBİYET VAR”

Volkan Demirel, son dakikalarda yenen gollerle ilgili soruyu şöyle yanıtladı: “Uzun süredir gelmeyen bir galibiyet var. Kadro da öne geçtiğinde gol yememe refleksi gösteriyor. Genç bir takım olarak oynuyoruz. Oyuncuların Türkiye ligini bilmemesi de bir etken.”

FATİH TEKKE: SON DAKİKA POZİSYON İLE 3 PUAN KAÇIRDIK

Son dakikadaki pozisyonla 3 puanı kaçırdıklarını belirten Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, “90 dakika topa sahip olan ve galibiyeti hak eden bir Alanyaspor vardı. Hızlı ataklarla, ayakta gol atmaya çalışan bir Hatayspor vardı. Bize yakışmayan bir gol yedik. Oyun tamamen bizimdi. Bu 3.bölgedeki varyasyonlarımıza bağlı.Alanyaspor olarak henüz 3.bölgeye geçemedik.Bu bizim için önemli bir puan. rakip. Topa sahip olan ve her konuda üstün olan bir Alanyaspor. Kaosa dönüşmeyen oyun zihniyetine sahip, giriş çıkışlarıyla istek ve arzu sahibi bir takım. Biz onların yanındayız. “Gurur duyuyorum Ancak önümüzde zor bir dönem var. Biz bunu aşmaya çalışıyoruz. Saha futbol oynamaya uygun bir yer değil. Her iki takıma da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Son dakikadaki durumla 3 puanı kaçırdık” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu