Haber

Hasköy ilçesi doğalgaza kavuştu

Muş’un Hasköy Belediyesi ile Muş Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. (Doğugaz) arasında doğal gaz dağıtım şebekesi protokolü imzalandı.

Hasköy Belediyesi’nde düzenlenen törende konuşan Vali İlker Gündüzöz, protokolün imzalanmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın büyük katkıları olduğunu söyledi.

Gündüzöz, Hasköy ilçesinde çok sevindirici gelişmelerin yaşandığını ve yeni okulların açıldığını söyledi:

“Sağlık yatırımı açısından değerli bir planlama içerisindeyiz. Keyifli bir hastanemiz olacak. Bunun dışında geçen yıl gençler için spor yatırımlarına da başladık ve büyük ölçüde bitti. Hasköy emin adımlarla çok güzel bir noktaya gidiyor. .Devlet dairemiz bitti.Bir taraf kaymakam olacak,bir taraf belediye olacak.Yıllardır olan sorun ortadan kalktı.Devletimiz,hükümetimiz yavaş yavaş sorunları ortadan kaldırıyor.Tabii ki, en değerli şeylerden biri de doğalgaz. İnsan daha çok saf elektrik istiyor. İmzalar atıldıktan sonra Hasköy ilçemizde yeni bir dönem başlayacak.”

Başkan Hikmet Karayel de mutlu bir gün geçirdiklerini belirterek, “Bölgemizde ağır iklim kuralları nedeniyle doğal gaz değerli bir noktaya geldi. Yaklaşık 3 yıldır uğraştığımız bu işi bugün gündeme getirdik. belediye olarak bu adıma siz değerli Valimiz, milletvekillerimiz ve doğalgaz yetkililerinin desteğiyle geldik.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” söz konusu.

Ardından protokol metinleri Belediye Başkanı Hikmet Karayel ve Doğugaz Genel Müdürü Serhat Demircan tarafından imzalandı.

Törene Hasköy Kaymakamı Mücahit Öztürk, meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu