Haber

Hakan Altun Bodrum Antik Tiyatrosu’nda Damgaya Sebep Oldu

Bodrum Antik Tiyatrosu’nda konser veren ünlü sanatçı Hakan Altun izdihama neden oldu. Altun, “Arabesk şarkılar dinleyelim ama arabesk yaşamayalım” dedi.

Bodrum Antik Tiyatrosu’nda konser veren Hakan Altun izdihama neden oldu. Saatler önce dolu olan antik tiyatroda oturacak yer yoktu. Ünlü müzisyen yaptığı müzikle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Pek çok şarkıyı ezbere bilen sanatçının hayranları, antik tiyatroyu ağlattı. Biletler Şek Tertip’in düzenlediği konsere saatler kala tükendi. Hakan Altun, hayranlarına zaman zaman duygusal anlar yaşatırken, zaman zaman da kahkahalara boğuldu. Yaklaşık 2 saat süren konsere geç kalan Altun, konser süresini 3 saate çıkardı.

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hakan Altun, Bodrum’u çok sevdiğini belirterek, “Ben yarı Bodrumluyum, annem ve ablam da burada yaşıyor. Bugün çok heyecanlıyım. Annem beni izlemeye geldi. Yıllar sonra ablamla. Bugün beni görmeye geldiler. Arkadaşlarım da geldi, çok heyecanlıyım.”

Müziğin insanı beslediğini ifade eden Altun, “Allah’ın izniyle kimseye tevazu bırakmıyoruz. Çok güzel, doğal, bu ilgi. 3 gün önce Harbiye’deydik. Harika bir konserdi. İnsanlar bilet alıyor. ve ülkenin bu zor şartlarında konsere geliyorlar çok verimsiz.Sanatçı arkadaşlarımızın konserlerine gidiyorlar.Konser insanı doyuruyor,sanat ve müzik insanı besliyor.Bizim sıkıntılı zamanımızda bu akşam da insanlar stresini atsın inşallah. Benden küçük bir tavsiye, bırakın herkes kendiyle yarışsın bu hayatta” dedi.

Emrah’ın yeniden sahneye çıkmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Altun, “Emrah’ın sahnesine çıkmak isterim, Emrah’ın müziğinin hastasıyız. Emrah harika bir performans sergiledi, Emrah’ı sahnede görmek güzel olur. Emrah, Türk arabesk müziğine damgasını vurmuş bir isim: “Arabesk söylemek oburluk, arabesk yaşamak çok başka. Arabesk bir hayat var; bu hayat sefil bir hayat, hiçbir şeye sevinmeyen, mutsuzluğa sevinen insanlar. Gelin bu fani dünyada gülelim, birbirimizi kırmayalım, eğlenelim. Beraber üzülelim ama münakaşa etmeyelim” dedi. . – MUĞLA

malkara-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu