Haber

Eczacıbaşı Dynavit: 3

SALON: Kolodruma Spor Salonu

HAKEMLER: Michail Koutsoulas (Yunanistan), Ilaria Vagni (İtalya)

MARITZA PLOVDIV: Boryana, Dudova, Koeva, Krivoshiyska, Slavcheva, Hristoskova, Pashkuleva (L), Drumena, Guncheva, Kolarova, MillchevichECZACIBAŞI DYNAVIT: Elif, Saliha, Beyza, Fabris, Yaprak, Jasmine, Aybüke (25L) SETLER: 20 , 11 -25, 19-25SÜRE: 65 dakika (23, 18, 22)

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi E Kümesi 2. maçında Bulgaristan temsilcisi Maritza Plovdiv’i deplasmanda 25-20, 25-11 ve 25-19’luk setlerle mağlup etti. Karşılaşmanın en skorer ismi 14 sayı ve 10 sayı ile Samanta Fabris oldu. Saliha Şahin galibiyette değerli bir rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları toplam 8 servis ve 6 blok aldı. Maçın ardından galibiyeti değerlendiren Eczacıbaşı Dynavit’in genç liberosu Aybüke Çetinay, “Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçımızda deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Rakip takım özellikle hücumumuzu bozmak adına çok iyi mücadele etti. organizasyon “İyi hizmet ettiler. İyi servis alarak ve etkili hücumlar yaparak oyundaki üstünlüğümüzü kurduk. Galibiyetten dolayı takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Orta oyuncu Yasemin Güveli, “Bugün ilk sette maça geç ısınsak da ikinci setten itibaren oyunun temposunu yakaladık. Hücum ve defansta kurarak iyi bir takım oyunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Organizasyon istiyoruz. Deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz. Her zaman daha iyisini yapmak için çok çalışıyoruz. İstiyoruz” dedi.

– İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu