Haber

CHP’ye geçen Ülkü Ocakları eski Başkanı Aldemir’in MHP’ye söylediği sözler: Ne yapacaksınız, hepimizi mi öldüreceksiniz?

Eski Adliyeler Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin MHP kanadı sessizliğini savunmaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partinin önde gelen isimleri olayla ilgili üstü kapalı mesajlar verdiler. Devlet Bahçeli, “Yine de önümüzü kesmek için pusu kuranlar olacaktır, bu beklenmelidir. Ama sabrımızı kimse yanlış anlamasın. Kimse sessizliğimizden cesaret almaya kalkmasın.” Bunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Partimizi ilgilendiren hassas konularda sessiz kalmamız bizi yormasın!” dedi.

“NE YAPACAKSINIZ, HEPİMİZİ ÖLDÜRECEK Mİ?”

CHP’ye transfer olan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, KRT TV’de Semra Topçu ile birlikte Haftanın Panorama programında MHP’ye yüklendi. Aldemir, “Bu iş çok büyük… Devlete mafya hakim oldu. Biz haydut devlet miyiz? Gri listedeyiz, kara listeye mi girelim? Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışan bu mu? Bir tek MHP zarar görmez” , ortağı AK Parti de büyük bir kayıp yaşıyor Kimseyi suçlamıyorum ama bir MHP yetkilisi ‘Bizim sessizliğimizi bilmiyorum yapmayın’ açıklamasını yapıyor. hepimizi öldürecek misin?” ifadeleri kullandı.

“HÜKÜMETTEN BÜYÜK MÜSÜNÜZ?”

Alaattin Aldemir sözlerine şöyle devam etti: “Sinan Ateş arkadaşımızın mezarına kimin toprak attığı belli. Mezarını kazanlar kimler ve amaçları ne? Bunu sorguladığımızda gerçeğe ulaşabiliyoruz. Ben CHP’ye geçtim diye bu vahim hadiseyi suistimal etmiyorum.Biz davamıza hizmet ettik,yanlışta olsak bedelini ödedik.Bizim söz hakkımıza karışamazsınız kardeşim.Bu hakkı Allah verdi,devlet Bunun hakkını verdi, sen devletten büyük müsün, Saddam rejimi mi bu?

“AŞAĞIDAKİ SUikastçileri Nasıl Önleriz?”

Şimdi ‘MHP sustu’ diyorlar. Peki, 25 yıldır Devlet Bey’le birlikte çalışan ve partiden ihraç edilen eski İdeal Ocaklar Genel Başkanları neden susuyor? Sadece bunlar mı? Milliyetçi sivil toplum kuruluşları var, Türk Ocakları, Aydınlar Ocakları var, bu var, bu var; neden susadın Milliyetçi akademisyenler neden sessiz? Burada bir akademisyen öldürüldü. Türk milliyetçileri, Hrant Dink dahil diğer suikastlara kayıtsız kaldı. Gelecekteki suikastları nasıl önleyebiliriz? Ermeni, Kürt, kim olursa olsun katledildiğinde sokakları doldurmalıyız. Eğer yapmazsak bu süreç devam edecek, bu alacakaranlık nesli devam edecek.

“GEÇMİŞTE ŞİDDET GÖREN İNSANLARIZ”

Tetikçi kim, öyleyse tetikçiyi bulmanın nesi yanlış? İnek Şaban sinemalarıyla büyüyen insanlar 20 yıldır AK Parti’yi iktidarda tutuyor. Kurtlar Vadisi ve Deli Yürek filmleriyle büyüyenler de bunları oynuyor. Çarşılarıyla büyüdükleri için ölümü bayılmak sanıyorlar. Kulağa sert geldiğini biliyorum. Aileler çocuklarına sahip çıksın. Geçmişte şiddet olaylarına karışmış insanlarız. Üzerimize gelseler, devlet kendine bak derse, biz hallederiz. Sayın Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı, Sayın Genel Önder beni susturdu. Bir saldırı daha olursa susmayacağım. Bu kapıdan alıp arka kapıdan bırakan devlet görevlileri de bu işten sorumludur. Kendilerini kurtaramazlar.”

haber-koyulhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu