Hakkında

Beyaz eşya, makarna ve gübre firmaları güçlü savunma yapacak

Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, gübre sektöründe faaliyet gösteren teşebbüsler hakkında Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili unsurunun ihlal edilip edilmediğinin tespiti için yürütülen soruşturmada 25 Temmuz’da retorik savunma toplantısı yapılacak.

LG Elektronik Tic. AŞ ve distribütörü SVS Dayanıklı Tüketim AVM’dir. güneş. ve Tic. Ltd. Şti. Yeniden satış fiyatı belirleyerek yasayı ihlal edip etmediklerini belirlemek için yürütülen soruşturmada 26 Temmuz’da sözlü savunma toplantısı yapılacak.

Nuh’un Ankara Makarnası Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında ilgili kanuna aykırılık olup olmadığının tespiti için yürütülen soruşturmada, görüşme 1 Ağustos günü saat 10:30’da yapılacak.

Arçelik Pazarlama AŞ hakkında satış bedelini belirleyerek kanuna aykırılık teşkil edip etmediğinin tespiti için yürütülen soruşturmada da 1 Ağustos’ta güzel sözlü savunma toplantısı yapılacak. Sözlü savunmalar saat 14.30’da alınacaktır.

Samsung Electronics İstanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti. Yeniden satış fiyatı belirleyerek yasayı ihlal edip etmediğini belirlemek için yürütülen soruşturmada, 2 Ağustos’ta tarafların sözlü savunmaları dinlenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu