Haber

Akın Fight Arena’da nefes kesen maçlar

İstanbul, dün gece kickboks kategorisinde unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı. Mert Akın ve Lazio Mehmet’in organize ettiği Akın Dövüş Arena, birbirinden güzel 10 maç, renkli konuklar, iş, sanat ve eğlence ile D-Smart ekranlarından canlı yayınlandı. sporDünyanın ünlü isimleri renk kattı.

Gecenin ilk maçında Ufuk Karaüzümcü, Bünyamin Kulak’ı sayı avantajıyla mağlup ederken, gecenin ikinci maçında ‘Sırtlan’ lakaplı Furkan Günbeyi, Yasin Arduç’u ilk turda nakavt etmeyi başardı. Gecenin 3. maçında Recep Doğan, Azerbaycanlı rakibi Mubariz Ağamaliyev’i mağlup ederken, deneyimli isim Okan Bitane Faslı rakibi Zineddini Enrahrui’yi nakavt etmeyi başardı. Ünlü isimlerin renk kattığı gecede Recep Doğan ile Mübariz Ağamaliyev arasında oynanan karşılaşmayı ünlü oyuncular Ersin Korkut yorumladı.

Akın Fight Arena’nın ana maçında 6 kez Dünya Şampiyonu olan ‘Kobra’ lakaplı ünlü Azerbaycanlı atlet Perviz Abdullayev, Glory’li İspanyol asıllı Amerikalı Omar Moreno ile kozunu paylaştı. Survivor’a iki kez katılan Perviz, geceyi anlatan Aykut Aydın ile birlikte Survivor’ın takım arkadaşları Batuhan Karacakaya ve Furkan Kızılay ile yaptığı maç hakkında yorum yaparken, rakibini 3 rauntta geride bırakan Perviz’e seyirciler yoğun ilgi gösterdi. Ödül töreninde ring iyice kalabalıklaşırken, Batuhan ve Furkan ünlü sporcuyla birlikte duygularını paylaştı. GECENİN KAHRAMANI PERVİZ ABDULLAYEV Sinan Cağala – Omid Nosrati karşılaşmayı puan üstünlüğü ile kazanırken, gecenin tek bayanlar maçında Tuğçe Fedakartürk – Fatma Gökçe’yi mağlup etti. Tuncay Güven – Anar Süleymanov karşılaşmasını Tuncay kazanırken nefes kesen Engin Deniz Korkmaz – Enes Yayla karşılaşmasının son devresindeki performansıyla Enes Yayla maçın galibi oldu. Gecenin kahramanı Perviz Abdullayev, Aykut Aydın ile bu maça yorum yaparken, sadece ringde başarılı olmadığını herkese gösterdi. GECENİN SON MAÇI SADECE 15 SANİYE SÜRDÜ

Gecenin son maçı sadece 15 saniye sürdü. Regaip Nacak, 15. saniyede Bektosh Rakhmatov’u nakavt ederek geceyi noktaladı. Ünlü sporcu ve teknik direktör Sami Akın, gerek rezidans sahipliğinde gerekse maç yorumlarında gösterdiği performansla gecenin öne çıkan isimlerinden oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu