Haber

AK Parti Sivas İl Başkanı Aksu milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti

AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldığını açıkladı.

Aksu, partisinin il başkanlık binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı, milletimize acil şifalar diliyorum. yaralı kardeşler.” O başladı.

“Yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerde devletin ilk andan itibaren yaraları sarmak için bölgede olduğunu vurgulayan Aksu, milletle birlikte çalışarak sorunların üstesinden geleceklerini ifade etti.

Aksu, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak görevinden istifa ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“İl Kurucu Genel Başkan Yardımcılığı, Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı, SKM Başkanlığı gibi onur ve gurur duyduğum hareketimizin birçok kademesinde uzun yıllar görev yaptım. Bana emanet edilen her görevde tüm yol arkadaşlarımla birlikte sultan şehrimizin sorunları ve vatandaşlarımızın talepleri ile yakından ilgilenerek bu kutlu davanın bayrağını kirletmeden taşımak için çalışıyoruz. Genel merkezimizle yapmış olduğum istişareler neticesinde, 3 Ağustos 2018 tarihinden bu yana yürüttüğüm kutlu davamızın İl Başkanı görevimden, Mayıs ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 28. milletvekili adayı adaylığı için ayrılıyorum. 14, 2023.”

Bir teşkilat askeri olarak “Türkiye Asrı” için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Aksu, “Aziz milletimizin bize duyduğu güvene layık olmak için teşkilatımızın emrindeyim. 2023 Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri hakkım varsa sonuna kadar veririm.” sözlerini kullandı.

Toplantıya çok sayıda partili katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu